Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

У четвртак, 28.12.2023. године са почетком у 19h у великој сали Дома омладине, одржано је четрнаесто по реду такмичење средњошколских бендова  „БГ инвазија“. На овогодишњој БГ инвазији наступило је дванаест гимназијских бендова који су се такмичили у категоријама обрада домаће песме, обрада стране песме и ауторска песма. Чланови жирија били су познати рок музичари Влајко Ђурђевић, Игор Винс, новинарке Јадранка Јанковић Нешић, Катарина Епштајн и књижевница Марија Кнежевић.

Седму београдску гимназију представљао је бенд „Седам грехова“ у саставу: Алекса Аранђеловић, 1/2 (клавијатуре), Максим Баста, 3/3 (вокал, аутор текста и композитор песме „Госпођа лето“), Василије Гавриловић, 3/2 (бубњеви), Катарина Нецић, 3/7 (гитара, вокал, аранжмани) и Анастасија Козина, 4/2 (бас гитара). Поред поменуте ауторске песме, извели су и обраде песме „Да, да, да“ групе „Пионир 10“ и „Last Caress“ групе Misfits.

Бенд је формиран у октобру месецу. Ово је био њихов први јавни наступ. Својом музиком и добром енергијом освојили су симпатије публике која је њихов наступ наградила великим аплаузом.

Проф. Марија Јовановић

Фото: Томислав Вујевић за @rocknroll.rs

Post Author: admin