Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

У суботу, 16.3.2019. године, у Седмој београдској гимназији одржано је међународно KGL такмичење у коме је учествовало једанаест ученика првог, другог и трећег разреда.

Организатори KGL такмичења су International Testing Authority и Institute for the Development of Educational Assessment (IDEA) у сарадњи са локалним партнером, Cyclo Project за Србију.

KGL нема ограничења у пријави учесника у односу на узраст – сви ученици од 8 до 18 година који уче енглески као страни језик имају право учешћа, и сваки ученик се пријављује за ниво који одговара његовом реалном знању енглеског језика. Могуће је такмичити се од нивоа пре-А1 до Б2+, и сви нивои су у складу са описима нивоа у Заједничком европском референтном оквиру за језике (CEFR). Једини услов је да ученици уче енглески као страни језик у школи.

Сви учесници првог круга KGL такмичења који остваре више од 50% на тесту добијају званичну информацију о постигнутом резултату у виду сертификата тј. сведочанства о општем постигнућу на датом нивоу знања, док они који остваре мање од 50% на тесту добијају потврду о учешћу на том нивоу. Сви учесници другог круга добијају сертификат/похвалницу за постигнуте резултате. У другом кругу прва три места на сваком нивоу (пре-А1 до Б2) добијају посебне награде, а прво место на нивоима А1-Б2 добија могућност учешћа на Светском финалу у Омладинској престоници Европе за ту годину.

Post Author: admin