Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

Седма београдска гимназија, поред бројних хуманитарних активности, већ годинама организује и Хуманитарни филмски фестивал. Овогодишњи фестивал реализиван је током три дана, 15,16 и 17. маја у циљу прикупљања средстава за лечење девојчице Ленке Жутковић.
За време трајања фестивала приказана су три филма, организовано такмичење у стоном тенису, караоке и изложба аутомобила.
У оквиру програма, филозофска секција Седме београдске гимназије дала је значајан допринос израдом накита, чијом продајом су прикупљена додатна средства.
Фестивал су спонзорисали: „Go2travelling“, „Фердинанд кнедле“, „Ненсико“, „Волим теа“, „Пећина“ и „Црна овца“.
Ученице наше гимназије, Мила Димитрић, Ива Матејић, Александра Кораћ, Сара Жутковић и Ленка Живоиновић, организовале су фестивал у целини, док су техничка подршка били Максим Баста, Алекса Петковић, Ђорђе Војводић, Матеја Сенић и Матеја Цвејанов.
У организацији су учествовали наставници: Зорица Чубрановић, Марија Рековић, Ема Брајковић и Милош Декић, уз подршку Немање Здравковића, директора школе.
С обзиром на добру организацију и посећеност, прикупљена је импозантна сума новца, што овогодишњи фестивал чини најуспешнијим до сада.

Post Author: admin