Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

Градско такмичење у знању немачког, руског, француског, шпанског и италијанског језика одржава се у суботу 23. 3. у 9 часова. Због великог броја учесника који превазилази капацитете Седме београдске гимназије, такмичење ће се за групу ученика одржати и у Земунској гимназији. 

Подела је извршена на следећи начин:

У Седмој београдској гимназији се одржава такмичење из италијанског, француског и шпанског језика за ученике првог, другог, трећег и четвртог разреда који се такмиче и у општој категорији (први и други страни језик) и у специјаној категорији.

У Земунској гимназији се одржава такмичење из немачког и руског језика за ученике првог, другог, трећег и четвртог разреда који се такмиче и у општој категорији (први и други страни језик) и у специјаној категорији.

Комисије за прегледање тестова ће радити у школама у којима се одржава такмичење. Прелиминарна и коначна ранг листа ће бити објављена на сајту Седме београдске гимназије за такмичење из италијанског, француског и руског језика, док ће ранг листе за такмичење из немачког и руског језика бити објављене на сајту Земунске гимназије.

Обавештење преузето са интернет стране Друштва за стране језике и књижевности Србије.

Post Author: admin