Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

Након Еразмус + размене младих на тему Превенција малолетничких трудноћа, која се одиграла од 5. до 14. септембра 2023. у Хрватској, у Велом Лошињу, ученице и ученици који су учествовали у размени извршили су дисеминацију својих активности и поделили нова сазнања и искуства са вршњацима из Седме београдске гимназије.

Ученице Ника Рамбосек, Александра Гавриловић, Петра Гмитровић и Ђурђа Вукосављевић 19.9.2023. на часу српског језика и књижевности у одељењу 4/6 упознале су вршњаке са могућностима размене младих, активностима и циљевима пројекта у коме су учествовале.

Ученице Петра Гмитровић, Катарина Врањковић, Ника Рамбосек, Александра Гавриловић 19.9.2023. извршиле су дисеминацију пројектних активности на часу грађанског васпитања у одељењима 2/1 и 2/2.

Учеснице пројекта упознале су ученике школе са активном улогом коју су имале у припреми и модерирању радионица, као и могућностима сарадње и дружења са вршњацима које пружају овакви пројекти.

Ученице су говориле о међупредметним компетенцијама које су унапредиле током размене младих и о важности коју је за њих имала културна размена.

На размени младих учествовало је 13 ученика и ученица наше школе под менторством Катарине Петровић, наставнице психологије и Јелице Пајић, наставнице српског језика и књижевности.

Post Author: admin