Site Loader
Јавне набавке
Шејкина 21а, Миријево, Београд

Након реализоване Еразмус + размене младих на тему „Нема места за насилнике“, одржане у Загребу, од 6. до 15. октобра 2023. године, ученице и ученици који су учествовали у размени извршили су дисеминацију својих активности и поделили нова сазнања и искуства са вршњацима из Седме београдске гимназије.

Симона Пејатовић, Катарина Тракић, Јелена Јовановић, Дуња Матовић и Ариан Топаловски извршили су дисеминацију пројектних активности 25.10.2023. године на часу грађанског васпитања, у одељењима 2/5 и2/7 и 27.10.2023. године на часу изборног предмета Здравље и спорт, у одељењима 2/1, 2/2 и 2/6. Катарина Блажић, Ања Дел Торо Вега И Петар Цигановић извршили су дисеминацију пројектних активности 28.10.2023.године, на часу грађанског васпитања у одељењу 3/4 и на часовима биологије у одељењима 2/1 и 3/5. Јелена Посавац и Ивана Васиљевић извршиле су дисеминацију пројектних активности 1.11.2023. године на часу грађанског васпитања у одељењу 3/3.

Учесници омладинске размене  упознали су остале ученике са циљевима и концептом самог пројекта, садржајем радионица и начинима рада, новим вештинама и сазнањима које су стекли као и значајем културне размене за даљи лични и професионални развој. У одељењу 3/5 учесници размене демонстрирали су неколико активности и реализовали су радионицу o проблемима избеглица.

На размени младих учествовало је десеторо ученика и ученица наше школе под менторством Милице Кокотовић, наставнице биологије и Индире Халимић, наставнице немачког језика.

Post Author: admin